Tämä blogikirjoitus sisältää taloutesi kannalta tärkeää informaatiota. Mikäli sinulla on kulutusluottoja tai osamaksusopimuksia sinun kannattaa käyttää pari minuuttia tämän blogin lukemiseen. Mikäli suunnittelet hankintaa johon tarvitset lainaa, sitä suuremmalla syyllä tämä blogi on sinulle tärkeä.

Lukeminen vie sinulta aikaa muutaman minuutin, mutta sen avulla voit säästää merkittävästi. Jatketaanko?

Tässä blogissaä kerromme, miksi sinun kannattaa käyttää Luottomaan maksuttomia palveluita. Ja miten säästät rahaa sekä tasapainotat taloutesi.

Yhdellä hakemuksella haet lainaa 20 pankista

Verkossa on tänä päivänä tarjolla useita mahdollisuuksia hakea lainaa. Kuluttajan kannalta vaikeinta on valita oikea palvelun tarjoaja. Mikäli teet hakemuksen kuhunkin lainatarjoajaan erikseen, tehty työmäärä on suuri, mutta ei välttämättä palkitseva. Luottomaan kautta säästät aikaa ja kilpailutat pankkeja, joita et edes välttämättä tulisi ajatelleeksi. Se on palkitsevaa, varmasti.

Luottomaa Chat palvelee henkilökohtaisesti

Luottomaan helppo hakemusprosessin pystyt viemään lävitse viidessä minuutissa. Siitä huolimatta sinulla voi olla kysymyksiä. Tämän vuoksi Luottomaan Chat auttaa ja palvelee sinua sekä vastaa kysymyksiisi – henkilökohtaisesti.

Maksuton palvelu

Luottomaan palvelu on sinulle maksuton. Haet lainaa kauttamme ja me kilpailutamme rahoituslaitokset.

Et sitoudu mihinkään

Hakiessasi lainaa Luottomaan kautta et sitioudu mihinkään. Saat kilpailutetut lainatarjoukset ja valitset niistä sinulle sopivimman. Tai voit olla valitsematta. Päätös on sinun.

SÄÄSTÄT

Yksi tärkeimmistä syistä köyttää Luottomaata on se, että säästät todennäköisesti lainakuluissasi.

Kuukausierä sinulle sopivaksi

Luottomaan kautta voit valita laina-ajan siten, että kuukausierä on sinun taluteesi sopiva. Esimerkiksi osamaksuissa luottoaika on hyvin rajallinen ja sen kautta kuukausierä suurempi. Luottomaan kautta voit hakea lainaa jopa 15 vuodeksi.

Et maksa useita kuukausittaisia tilinhoitomaksuja

Jos sinulla useampi lainoja ja erityisesti osamaksusopimuksia, niin maksat todennäköisesti kuukausittaisia maksuja. Yhdistämällä lainat sinulla on maksimissaan yksi tilihoitomaksu tai ei sitäkään.

Lue lisää Luottomaan sivuilta ja kokeile lainojen kilpailutuspalveluamme jo tänään. Se kannattaa – aina.

Lainahakemukseemme pääset suoraan tästä.

Taloudellisin terveisin,

Luottomaan tiimi